Annons

 i Fluga, Notiser

Flugfiskeföreläsning med Johan Klingberg. Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder ännu en gång på en spännande föreläsning. Denna kväll gästas vi av flugfiskaren, kastinstruktören, chefredaktören och författaren Johan Klingberg.

Välkommen till en trevlig kväll i flugfiskets tecken. Denna gång gästas vi av Johan Klingberg som är chefredaktör för tidningen Allt om Flugfiske. Redan i tidig ålder väcktes passionen för natur och flugfiske, ett intresse som sedan fört honom till flera spännande platser. Denna kväll kommer vi att få följa med Johan under en hel flugfiskesäsong. Allt har sin början i öringåarna när de stora bäcksländorna visar sig och den stora öringen bryter vattenytan för första gången under året.

Därefter får vi ta del av spännande fiskeplatser i såväl Montana, Norrland, Norge och Island. Dessutom kommer han att ge tips om fisketekniker som ökar chanserna att fånga en drömöring, oavsett i vilka vatten vi fiskar i. Förutom arbetet som tidningsredaktör har Johan skrivit för svensk fiskepress sedan slutet av 1980-talet.

Därutöver har han varit en uppskattad instruktör på olika flugfiskekurser under mer än 30 år. Som vanligt anordnas det ett lotteri med fina priser från Flugfiskeshopen, Fladen Fishing och Garmin. Specialpriser för juniorer utlovas. Hjärtligt välkomna! Mer info: www.kungsfiskarn.se

Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera