Annons

 i Fluga

Flugfiskarna Trelleborg tillsammans med Studiefrämjandet har glädjen att presentera en av våra stora flugfiskeprofiler Johan Klingberg.

Johan Klingberg kommer till Flugfiskarna Trelleborgs lokal, Maskingatan 2 precis efter Bil partner ikväll klockan 19:00.

Vi hälsar alla välkomna att delta på ett spännande föredrag över en flugfiskesäsong tillsammans med Johan Klingberg. Säsongen tar sin början redan i januari i Tidan Baltak utanför Tidanholm. Därefter följer en kort sejour efter västkustens vilda havsöringar.

Under säsongen får du dessutom följa med på resor till såväl Norge, USA och England. Detta föredrag bjuder på lite av varje så som; flugfiskehistoria, fisketeknik och naturligtvis en och annan ”fiskehistoria” med mycket humor.

Efter föredraget kommer Johan att visa hur han binder några av sina favoritflugor för havsöring och regnbåge med hjälp av videokamera och storbild på duk. Några mönster som kommer att bindas under kvällen är; Pattegrisen (utan Spey-hackel i salmon pink), Flicksländenymf, Flytande kräfta (ny 2009), Super Nattsländan (ny 2010) och en havsöringzonker.

Det blir kaffe i pausen.

Inträdesavgift 40 kr.

Karta till maskingatan 2 -> Hitta.se

Välkomna.

Flugfiskarna Trelleborg

 

// Daniel Ewald +Fisheco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera