Annons

 i Notiser

Idag publicerade Webbstjärnan årets finalister på tävlingens hemsida. Bland de tre finalisterna i kategorin ”Årets klassblogg” finns ForshagaAkademins blogg ”Tackla språket” (www.svenska.fiske13.se) som drivs av årskurs 1 på Sportfiskegymnasiet.

Därmed fortsätter skolan att följa förra årets framgång i tävlingen. Motiveringen till ”Tackla Språkets” finalplats lyder:

”Med experimentlusta använder eleverna på ForshagaAkademins sportfiskeutbildning sin blogg för att dokumentera undervisning och vardag på skolan. Text, ljud och rörlig bild blandas nyfiket utan att man för den sakens skull hamnar på djupt vatten och tappar den pedagogiska förankringen”

Johan Andersson är lärare för den sportfiskeklass som gått vidare och han var även ansvarig för den klass som vann Webbstjärnan förra året.

– Det känns verkligen kanonbra att vara med i final igen. Jag hade inte väntat mig en finalplats eftersom vi vann tävlingen förra året men eleverna gör en riktigt bra blogg och uppmärksammas för det. Nu har jag en kul nyhet till eleverna när de kommer tillbaka efter påsklovet på måndag, säger Johan Anderson.

Den stora finalen för Webbstjärnan går av stapeln i Stockholm den 9 maj.

Från början var det ca 2200 lag med och tävlade i Webbstjärnan. För mer info om tävlingen;http://www.webbstjarnan.se/

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera