Annons

 i Tävling

Lördagen den 16/6 klockan 08:00 så startade den första deltävlingen i Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition. Första deltävlingen gick av stapeln i Sjön Roxen i Linköping, där tävlingen arrangerades med Upplev som värdbutik.

Startfältet bestod av 10st tappra lag som var sugna slåss om både fina fiskar och möjligheten att skaffa sig en bra start i GPT2018. 

Konceptet med Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition, är att den består av 4st deltävlingar på olika platser i Sverige med olika förutsättningar. Lagen kan tillgodoräkna sig sina tre bästa resultat från de fyra tävlingarna, som sedan räknas in i sluttabellen. När alla deltävlingar är klara så kommer GUNKI komma att kora slutsegraren och helt enkelt Sveriges bästa abborrteam. 

Deltävlingen i Linköping bjöd på fina väderförhållanden med halvklart väder och lite vind. Tävlingen rivstartade med några fina fångster inom de första timmarna, med en toppnotering för hela dagen med en abborre på hela 49cm och som vägde in på fantastiska 1640g.

Totalt sett under dagen så levererade Roxen 6st abborrar över ett kilo, fördelat på flera team. 

Under tävlingen så kunde lagen hålla koll på sig själva samt de andra deltagande lagen. Allt detta gick att följa på www.gunkiperchtournament.com där uppdateringarna skedde varje timme. De sista två timmarna fick lagen kämpa i ovisshet om deras sista fångster skulle resultera i högre placering eller inte, då liverapporteringen stängdes för att skapa en extra spänning i tävlingens slutskede. 

Segrare för dagen blev till slut Team J.E.P, som lyckades få en totallängd på hela 200cm fördelat på 5st abborrar. En grym prestation av hela laget och stort Grattis till segern i Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish editions första deltävling.

För mer information om resultat och poängställning, gå då in på www.gunkiperchtournament.com

Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish editions andra deltävling går av stapeln i Västerås och Gäddeholm den 19/8. Där kommer Sportfiskeboden i Västerås stå som värdbutik.

Missa inte chansen att delta i Sveriges första abborretour! 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera