Annons

interfiske-daiwa-p
 i Vertikalfiske

Om ni kanske tycker att vi varit lite klena med uppdateringar de två sista dagarna så ber vi om ursäkt. Vi är i Värmland och spelar in film med det franska predatorproffset Frédéric Jullian från Sensas Group.  Sensas Group har bla varumärken som Illex och Pezon & Michell.

Frédéric är i Sverige med jämna mellanrum och just nu är han här för att arbeta med den svenska generalagenten för Sensas, Splash International, och för att filma, fiska och demonstrera produkter. Filmen produceras på uppdrag av Splash International av Sebastian Wiman +FishEco. Under inspelningsdagarna demonstrerar Frédéric metoder för predatorfiske, gädda, gös och abborre står på inspelningslistan. Allt handlar om Finesse fishing, dropshot, vertikalfiske mfl metoder.

Finesse fishing är ett koncept eller kanske hellre en attityd till fisket som handlar mycket om att vara flexibel, trixa med beten, justera sitt fiske i allt för att till slut nå framgång. I praktiken blir det nerskalat fiske, tunna fluorcarbontafsar och lätta beten. Att se Frédéric placera en krok på helt fel ställe på sin jigg och direkt fånga fisk är verkligen lärorikt. Allt detta är väldigt spännande för oss nordbor med förkärlek till rejäla doningar och som tycker att en Bulldawg är på gränsen til UL- fiske.

Håll ögonen öppna, det kommer mer om detta…

//Jan O +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera