Annons

 i Press/Reklam

Fredrik Samuelsson från Timrå är det senaste tillskottet till Rapala Proguide. Denne självlärde fiskemaskin har en bred kompetens inom sportfiske men har riktat in sig speciellt mot laxartade fiskar.
Ny
Fredrik Samuelsson är 40 år och bor strax utanför Timrå tillsammans med sin familj. Han har en lång erfarenhet av tävlingsfiske, med ett SM-guld i lagpimpel som främsta merit. Nu för tiden ägnar han sig mest åt att jaga stora fiskar och då helst såna med fettfena.

– Det enda jag verkligen saknar just nu är en harr över 1,5 kilo, sen har jag lyckats nå registreringsvikter på alla ädelfiskar, berättar Samuelsson. Att fånga en riktigt stor harr är ett av mina viktigaste mål för nästa säsong, fortsätter han med ett leende.

Samuelsson siktar på att fiska ungefär 100 pass nästa år, varav 75% ska vara riktade försök mot just stora exemplar. Med tre båtar att tillgå och ett flertal erkänt fina fiskevatten runt husknuten är förutsättningarna goda för att han ska lyckas.

– Fredrik kommer att bli en stor tillgång för Rapala Proguide, förklarar Jesper Norell, Divisionschef för sportfiske på Normark. Han har ett brinnande intresse och en diger erfarenhet av fisket efter havsöring, lax, röding och harr. Fredrik kan hjälpa många svenska sportfiskare med tips om tekniker, utrustning och fiskeplatser, avslutar Norell.

Rapala Proguide består av svenska sportfiskeexperter med unik kunskap om olika fisketekniker och fiskarter. De har en gemensam bloggsida där de publicerar fångstrapporter och fisketips och det går också att följa dem på Facebook, Twitter och Instagram.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera