Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Press/Reklam

Nu kan vi se framemot ytterligare kvalitativ sportfiskefilm på SVT. Oskar Stenberg Filmbolaget FP berättar med glad röst om nyss färdigklippta nya projekt!

Först ut under våren, datum ej satt ännu, kommer produktionen Sjaunja – livet i väglöst land! Vi får som vanligt följa en spännande berättelse, eller ett äventyr om man så vill, denna gång utspelat i norra Sverige.

– För 200 år sedan växte det upp en by i Sjaunja, mitt i en gigantisk myr, ett område lika stort som Blekinge. Varför flyttar man till ett sådant här ställe, hur levde man? Vad gjorde att byn till slut försvann? En berättelse där herrarna fiskar sig fram och samtidigt utforskar bygd och historia!

– Det här är bara den första av totalt två stora filmer på SVT, till det kommer vi att även få flera ”behind the scenes” filmer och en Gäddfiskespecial på SVT Play säger Oskar Stenberg!

Underbart Oskar och gängent! Det här ser vi verkligen framemot, sportfiskefilm på TV är vi inte bortskämda med. Håll ögonen öppna framöver för exakta datum!

//Jan O FishEco

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FishEco (@fisheco)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera