Annons

interfiske-daiwa-p
 i Fluga

Fisheco fick nyligen tips om en hemsida som verkade intressant ur flugfiskesynpunkt så vi tog oss en titt och granskade innehållet. Vad som mötte vår blick var ett gäng kortfilmer med torrflugefiske i fokus som håller hög klass. Att det verkar vara ett fokus på just kortare klipp (upp till ca 4 min) är intressant och är kanske den anpassningen som krävs mot dagens stressade youtube-tittare. Sidan verkar också ha startat en serie filmer som skall komma vilka har fått namnet Nordic flyfishing tales.

I den första episoden får vi följa Harald som får lov att ordna alternativ mat eftersom fisken inte får dödas. Begreppet don’t try this at home passar väl in i filmens första del. Ett mycket underhållande klipp som innehåller en stor portion humor och stora torrflugeöringar. Vi väntar ivrigt på uppföljaren!

Det ska bli spännande att se hur sidan utvecklas efter hand och efter kontakt med upphovshavarna vet vi att den kontinuerligt kommer att uppdateras med nya klipp och andra överraskningar utlovas. Fisheco rekommenderar att ni surfar in på www.frontsidefly.com och tar er en titt på kortfilmerna.  

//Stefan Ågren +FishEco 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera