Annons

 i Press/Reklam

Fusion introducerar Stereo Active, en Bluetooth högtalare som är designad för vattensport. Ett utvecklingsteam hos Fusion startade med önskemål från användare av paddelboards och kajaker när design arbetet påbörjades. Målsättningen var att få fram en enhet som kunde få ut musik till en ny kategori med hjälp av en robust användarvänlig produkt. Resultatet är en kompakt marinstereo enhet för alla som har ett aktivt marint liv. 

Fusion Stereo Active är världens första specialbyggda bärbara stereo utvecklad för vattensporter och en aktiv livstid. Inbyggd Bluetooth streaming, AM/FM radio samt uppspelning av ljud (MP3) via USB ger flera uppspelnings alternativ. Den har två 20 watts 2,5 tums specialdesignade riktade högtalare, en passiv kylning och en klass D förstärkare. Allt skyddas i ett robust hölje som är avstämt för att leverera kraftfullt ljud med högkvalitet för utomhusmiljö. Stereo Active har även möjlighet att användas som en powerbank för att ladda telefoner via USB. 

Ett unikt monteringssystem låter användare enkelt och säkert fästa stereon på en paddelboard, kajak, båt eller till exempel ett bubbel bad utomhus.  Låsmekanismen fixerar säkert Stereo Active på plats även i händelse av kraftiga vibrationer eller vid en eventuell kantring. Som tillbehör till Stereo Active finns Active Safe, den fäst i underkant på stereon och är ett smart förvaringsutrymme. Active Safe kan förvara telefon, nyckar, plånbok etc. vattenskyddade under till exempel kajakfärden. Både Stereo Active och Acive Safe är mycket robusta, vattentäta (IPX7) och flyter. 

Stereo Active har knappar som är designade för att vara extra tåliga, styrs med fingrarna eller med hjälp av en paddel. Vid val av ljudkälla eller vid kontroll av batteritid så indikeras det med en tydlig röst som meddelar vald funktion eller status. Det går även att styra Stereo Active trådlöst med Fusion Link app i en Android eller IOS telefon. Ett urval av Garmin klockor med Fusion Link app är ytterligare en möjlig källa som fjärrkontroll.

Stereo Active och Active Safe finns i tre olika färgkombinationer, svart/vit, svart/röd och svart/blå. Under 2016 Global Paddlesport Trade Show (Paddle Expo) vann Stereo Active tillbehörskategori Coolest product for the show.

 Ca. priser från 3995,- inkl.moms

Läs mer på Comstedt.se 

 Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 80 miljoner med sexton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som Seastar Solutions (tidigare Teleflex Marine), Lewmar, Jabsco, Rule, Lectrotab, TBS electronics, CombiLock, RAM mounts, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, Fell Marine och Shakespeare.

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt
e-mail: mats@comstedt.se
+46 31 775 65 21
+46 708 42 03 90

MagazineFishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!