Annons

 i Ettan, Notiser, Spinn

Gädda över alla drömgränser för Nicklas Persson! Ja, det är gäddan vi alla drömmer om, den har Nicklas Persson haft i håven och båten. Vad sägs om över 130 cm och över femton kilo!

Så här berättar Nicklas själv:

– Det hela började för en vecka sen när en arbetskamrat även en lokal fiske kändis med Smeknamn ”Gäddjan” fråga om jag ville vara med och tävla i en lokal gäddtävlig på skoj på nationaldagen för han hade aldrig fiskat från en sportfiskebåt. Trög dag med inte ett moln och 0 vind  men det blev klassiskt spinnfiske på grynnor ,på en Stengrynna på 7 m kasta jag en 18 cm bullteez och lät den sjunka till botten och där datten fast i botten så jag ryckte till lite men efter några knyck drog det iväg och helt plötslig var de dags att drilla fisk !

Håvning och där låg ett monster ! Trodde inte mina ögon när inte mätbräda på 130 inte räckte till så den sticker ut och uppskattas till 131 och vägningen uppnådde 15.640 gr och jag trodde jag skulle tappa hakan eftersom jag aldrig fiskar gädda och endast riktat fiske på gädda 2 gånger genom gäddtävlingar jag ställt upp i för att det är kul att fiska!

Stort grattis Nicklas å super well done! Ut o fiska igen, kommer en kommer ofta två stora fiskar…

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera