Annons

 i Notiser

Gäddpodden – Nytt avsnitt och även extramaterial. Gäddpodden tillåter sig en förbehållslös hyllning av den främsta svenska fiskefilm som någonsin gjorts – ”Gädda the movie”.

En av filmens upphovsmän – den medieskygge Emil ”Mille” Hjertberg – gästar studion och uppmanas minnas allt det där fina som filmen står för.

Oscar och John reflekterar över en ismetesäsong i vardande och presenterar en framtidslösning av Gäddpodden.

Obs!
Nu kan man stötta Gäddpodden OCH få tillgång till exklusivt extramaterial genom att bli vår Patron via Podbean. För Hela 2 dollar i månaden (cirka 17 kr) utlovar vi varje  månad material för just er Patronsupporters. Ladda ner Podbeanappen eller följ länk i vår bio på Insta.

Extramaterial: Volvo-10:an och svenskismetehistoria (en timme långt avsnitt)
En mix av personlig ismetenostalgi och en tolkning av svensk ismetehistoria. Från en banbrytande artikel av Jörgen Larsson, via 00-talets största svenska ismetegäddor, bonanza på Hornborgasjön och bondska värmländska fiskeäventyr från 745:ans baksäte.

Extramaterial: Outtakes från intervjun med Mille i avsnitt 8. Mille berättar om filmartikeln som skrevs om i en annan tidning, om vänskapen kring filminspelningen och om det mediaföretag som Mille och Joel bildade – världens sämsta. Hör allt här!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera