Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Garmin lanserar idag sin nya serie sjökortsplotter ECHOMAP™ UHD2, med 500W ekolodskraft som visas i en färgstark och hög kontrast, helt ny hårdvara i en display som kan läsas i solljus. ECHOMAP UHD2 finns i nya storleken 5” och den populära 7” och har fysiska knappar som är lätta att komma åt.

De har också ett flertal funktioner som varje fiskare behöver för ett lyckat fiske, bland annat att markera waypoints eller snabbt växla mellan olika sjökortsbilder. Dessutom möjliggör inbyggt Wi-Fi® sömlös delning av ekolodsdata och användardata mellan två ECHOMAP UHD2-enheter ombord.

“ECHOMAP UHD2-serien består av de allra bästa ekoloden i sin klass, branschledande kartografi1 och funktioner inom fish-finding som gör att du som fiskare kan fiska som om du var i dina hemmavatten, var du än befinner dig” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin. “Denna serie är ett uppskattat och prisvärt alternativ som erbjuder enkelhet och åtkomst till en design med knappar samtidigt som den innehåller alla de funktioner du kan önska ute på vattnet – från ultrasnabb sjökortsvisning och tydliga ekolodsbilder till stöd för de nya sjökorten Garmin Navionics+2. ECHOMAP UHD2 är fullspäckad med användbara navigerings- och sjökortsfunktioner som kan hjälpa dig som fiskare till nästa episka fångst eller utforska sjöar och hav med större trygghet.”

Dela ekolodsinformation och annan data trådlöst mellan enheter

Oavsett om du fiskar med en vän eller bara vill ha en till sjökortsplotter ombord gör inbyggt trådlöst nätverk att du kan streama ekolodsinformation och dela användardata, såsom waypoints och rutter, mellan två ECHOMAP UHD2-enheter.

Stöd för ekolod

Då ECHOMAP UHD2 köps tillsammans med GT20-TM-givaren får du en tydlig bild över struktur, drag och fisk – direkt på plotterns skärm. För att få en ännu tydligare vy kan du addera en GT24UHD-TM-givare med Ultra-High Definition scanningekolod – traditionell CHIRP och ClearVü – för att hitta och identifiera ett bredare utbud av fiskar i livfulla färgscheman.

Sjökort för både navigering och fiske

ECHOMAP UHD2 har stöd för de nya sjökorten Garmin Navionics+ för att ge avancerade sjökortsfunktioner, dagliga sjökortsuppdateringar och ännu mer. Dessutom finns möjligheten att lägga in och navigera till upp till 5 000 waypoints och ECHOMAP UHD2-serien erbjuder imponerande snabb och smidig sjökortsvisning för att göra det enkelt för dig som fiskare att alltid vara redo för nästa kast. Använd ActiveCaptain® community för att ta del av lokal kunskap och information som sömlöst kan uppdatera och uppgradera sjökorten med hjälp av ActiveCaptain-appen.

Uppdaterad hårdvara och design

Denna UHD2-serie har en attraktiv hårdvara som tillfredsställer alla de behov en modern fiskare har samtidigt som den levereras med ett rent och klassiskt gränssnitt med knappar. ECHOMAP UHD2-serien är framtagen för att klara tuffa förhållanden ute på sjön, har en display som kan läsas i solljus samt Garmins senaste användarvänliga och intuitiva gränssnitt och grafik.

ECHOMAP UHD2-serien finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris mellan 4 799 och upp till 7 999 kronor. Besök Garmin.se för mer information om ECHOMAP UHD2-serien och kompatibla tillbehör.

Baserat på 2021 års inrapporterade försäljningssiffror

2 Sjökorten Garmin Navionics+ köps separat

Om Garmin

Built to last. Tre enkla ord som beskriver våra produkter, vårt företag, vår kultur och vår framtid. Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar vi efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Garmin är ett registrerat varumärke av Garmin Ltd och dess dotterbolag. Alla andra varumärken, produktnamn, företagsnamn och servicemarkeringar tillhör och ägs av dess respektive ägare. Alla rättigheter är reserverade.

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera