Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Garmin presenterar nu ett alternativ för montering av inombordsgivare speciellt framtaget för kajaker. Med inombordsmontering för kajaker kan du montera en ekolodsgivare inne i din kajak, en idealisk installationsmetod för den här typen av båt för användning av Garmins ekolod eller kombinationsprodukter.

Den här mångsidiga monteringslösningen är enkel att installera och fungerar tillsammans med i stort sett alla typer av kajaker och skyddar givaren från slitage. Den passar givare som fungerar tillsammans med alla Garmins echo, echoMAP och GPSMAP-seriens kombinationsprodukter. När du väljer mellan kompatibla givare finns det både dual-beam HD-ID givare och DownVü givare för en fotoliknande presentation av botten, struktur och fisk under kajaken. För mer information om kompatibla givare besök www.garmin.com/transducers.

Installationen är snabb och enkel och kräver inga speciella verktyg. Fäst den självhäftande ytan mot skrovet, fyll utrymmet med vatten och placera givaren i fästet så att all luft försvinner. Väl installerad sitter den stadigt även om den utsätts för väta och andra påfrestningar.

Fäste för inombordsgivare till kajak beräknas finnas tillgänglig i juni 2015 till ett rekommenderat cirkapris på 159: – För mer information, besök marine2015.garmin.com

Garmin grundades utifrån principerna innovation, komfort, prestanda, värde och service. Våra två grundare Gary Burell och Dr. Min Kao visar två av våra många innovativa produkter i lobbyn av Garmins huvudkontor i Olathe, Kansas, USA.
Vad som började som en ”brainstorming” med en handfull ingenjörer kring ett spelbord 1989 har idag utvecklats till en världsomspännande organisation med 8 500 anställda. Garmins vision är idag lika enkel som den var då. Att skapa produkter för navigation och kommunikation som berikar våra kunders liv. Våra innovativa produkter sträcker sig över många användningsområden som vägnavigation, flyg, marin, fitness, jakt, friluftsliv och mobilelektronik.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!