Annons

 i Press/Reklam

Robusta fästen för marinelektronik. Multifunktionsskärmarna blir bara större och större, 9 och 10” är den nya standarden och idag. Det är det inte ovanligt att se 15” och även upp till 19” på en sportfiskebåt. För att få en bra stabilmontering börjar kraven öka på att ha ett bra fäste, tyngden och storleken på skärmarna gör att de som tidigare var bra nog inte längre räcker till.

Hög hastighet i hög sjö gör att det blir kraftiga stötar och de stora skärmarna skapar vindfång, monteringsfästena måste kunna hålla emot.

GeigerTec från Kanada är specialister på fästen. De har en unik konstruktion som är mycket stabil och hållbar. Den unika konstruktionen är möjlig tack vare CNC tillverkning och ett unikt tandat system som gör att greppet mellan de länkade enheterna blir extremt solid. Fästena är justerbara för att du skall få rätt vinkel i din installation genom fem axlig justerbarhet. De är tillverkade i anodiserad aluminium och levereras med rostfri skruv.

Det finns två serier Pro Mount och Extreme Mount.

  • GiegerTec Pro Mount fästet för 7″-10″ skärmar, två modeller, en 3,5″ (89mm) arm och en med 6” (152mm) arm.
  • GiegerTec Extreme Mount fästet för 12″-19″ skärmar med en 2,5″ (63mm) arm. 

GeigerTec monteringsfästen
Ca.pris från 3795,- inkl.moms

 

Om företaget Comstedt:
Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 110 miljoner med 20 anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som:
Dometic (tidigare Seastar Solutions), Lewmar, Jabsco, Rule, Maestrini, Lectrotab, CombiLock, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, Fell Marine, Shakespeare, Veethree, TBS electronics, SmartPlug, Oceanflex och Vesper Marine.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera