Annons

 i Press/Reklam

Glöm Black Friday! Hos Söder Sportfiske är det Black Weekend! Alla Black Weekend priser är igång och vi lovar att ni inte kommer bli besvikna. Rean pågår 23-26 nov och om ni var med förra året så vet ni vad som väntar.

Ni kan redan nu spana in vår pågående REA i webshopen där vi smygstartat lite men det är under Black Weekend det smäller rejält på större delen av sortimentet. Vi vill redan nu förvarna om att vi inte kommer kunna leverera lika snabbt som vi brukar då vi förutspår en helt galen orderingång.

Vi är över 25 pers på plats som kommer göra vårt bästa för att få iväg ditt paket så snabbt vi kan. Förra året kraschade sajten ett antal ggr pga för hög trafik men med ny server och betydligt högre kapacitet håller vi tummarna för att det håller i år. Om inte försök bara lite senare.

Under fredagen är det även Black Friday i butiken på Hornsgatan 148 med samma låga priser som online. Vi stänger sen butiken lör – ons (24-28 nov) just för att hinna med hanteringen av alla orders. Välkomna att göra grymma deals dessa dagar! Tagga alla era fiskepolare för detta vill ingen missa!

Läs mer här -> Sportfiskeprylar.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera