Annons

interfiske-daiwa-p
 i Vertikalfiske

Jag har på sistone åkt ut och fiskat supertidigt, dels för att hinna ut innan blåsten har kommit och sen för att hinna plugga resten av dagen. Det har i alla fall lönat sig. I fredags blev det en rivstart då jag fick jag två stycken fina gösar nästan direkt på 6.6 och 5.7 kg, härlig start på dagen…

Jag skaffade inför den här säsongen ny båt, en Starweld 1600 SC Pro med 50 Hk Suzuki och det var kärlek vid första ögonkastet! När jag var ner till Borgs motor i Kumla för att hämta den så kände jag direkt att jag gillade utseendet på den med det svarta och röda som är mina favoritfärger. Passade dessutom väldigt bra till suzukimotorn…

Läs mer och se alla bilder här –> Gösdrottningen

//Sebastian +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera