Annons

 i Trolling
Goda nyheter för Vänern och Vänerfiskarna! Hela 250.000 kr har på olika sätt samlats in för att bidra till mer smolt! 

Så här berättar Götene SFK/Kinnekulleträffen själva:

Igår meddelade vi Laxfond Vänern att Götene SFK/Kinnekulleträffen bidrar med hela 250 000kr till vårens smoltutsättningar! Stoooooort tack och en klapp på axeln till alla er som på något sätt bidragit till dessa pengar!!

Påsklotten!
Men vårt arbete med att gneta ihop pengar till Vänern slutar inte nu – vi har i dagsläget två pågående projekt för att samla in mer pengar till smoltutsättningarna 2022!! Påsklotten! Swisha 200kr per lott till 123 374 21 52 så bidrar du med hela 200kr till smoltkontot och du har chansen att bo gött i Laxhall och fiska med två Vänerexperter, Anders Biffen Olsson från team Olssons Fiske och Andreas Rocco Hagström från team Rocco. Fisket kommer bedrivas i en BEASON 800 PILOT med dubbla 300 hp !!!
Smoltvobblerna KKT1 och Spiken
Vi säljer även två stekheta Strike Pro i samarbete med Mariestads Marina och CWC AB. Vobblerna kostar 100kr/st och allt överskott går till smolt!
Maila David för att boka dina exemplar på : david@mariestadsmarina.se
OBS – Marinan tar inte ut nån vinst – OBS
Du får väldigt gärna Gilla, dela och kommentera hur du själv är med och bidrar till ett bättre fiske i Vänern, oavsett om det är till KKT´s smoltkonto, direkt till Laxfonden eller till någon annan trollingklubbs insamling!!!
ALLA BIDRAG BEHÖVS!!!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!