Annons

 i Eko/Miljö, Ettan

Gott nytt år alla vänner och läsare! Med rasande takt gick 2021! I alla fall för FishEco.

Ett år såklart präglat av pandemin och 2022 öppnar ju på samma sätt, tyvärr men det verkar ju så. Det finns dock en uppsida av eländet. Vårt fritidsintresse, eller kalla det vår passion, slår rekord i antal utövare och redskapshandeln slår rekord. Jag har sagt det förut och säger det igen, det är vårt ansvar att välkomna alla nya sportfiskare, hjälpa dom tillrätta med hur var och när man ska fiska och kanske viktigast av allt, att fiska på sätt som är hållbara för fiskbestånden och vår miljö.

Förlaget FishEco står besöksmässigt väldigt starkt och ökar, dagar med upp till 10.000 besökare, ibland fler, ser vi allt oftare. Den nya plattformen som sjösattes under sommaren älskas av allt från Google till våra läsare, en plattform som blivit kraftigt försenad vilket verkar vara IT-projektens sätt att bara vara men nu är den ute!

Vårt Magazine hade 2021 nummer med ca 80.000 unika läsare, ord för detta är stolthet och glädje. Sannolikt Sveriges största sportfisketidning! LIVEfisket blev inte vad vi hade hoppats på. Restriktioner och väder ställde till det för flera planerade sändningar som fått skjutas till 2022 och vi år ta igen allt då.

Personligen hoppas jag på en Sportfiskemässa 2022, vi behöver träffas och för oss som arbetar med sportfiske är mässan årets chans att träffa människor vi sällan ser. Lite av en branschens ”släktträff” och den är verkligen saknad! Håll tummarna!

Så, ett riktigt Gott nytt år önskas med mycket skratt och kärlek. Kramas så mycket ni bara kan och såklart, som restriktionerna tillåter! Det är en konstig värld men ändå…

//Jan O FishEco

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera