Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Då har vårt första hela år snart passerat, bara timmar kvar… Å vilket år! Lanseringen av Skandinaviens första e-magazine, +MagazineFishEco. Samarbetet med Anders Bergman och Fiskesnack.com, Sveriges största diskussionsforum och bildbank! Ja, faktiskt en ära.

Inte nog med det. Gäddfajten, tävlingen med potential att bli Sveriges största individuella sportfisketävling är sjösatt i dagarna med start 1:a januari 2012. Tack Fiske för Alla för förtroendet att förvalta denna tävling. Det är vi mycket stolta över. Vi får inte glömma SuperSize, nästa år är det klart med att den utökas till att även innefatta gös med Abu Garcia som huvudsponsor. SuperSize för gädda får CWC som huvudsponsor. Det tackar vi också för.

Ja vilken utveckling. Som Svensk får man ju egentligen inte säga att man tycker något är bra men idag struntar jag i det. Hårt arbete, engagerade läsare och riktigt bra kamrater har gjort att vi med stor sannolikhet nu är Sveriges största nyhetsrapportör inom sportfisket, vi kanske tom kommer tvåa, vem vet…  Ja vill verkligen tacka alla som bidragit till denna utveckling, skribenter, leverantörer och konkurrenter (för vad vore vi utan sporrande konkurrans). Ingen nämnd och ingen glömd.

Nästa år lovar vi fler nyheter, fler utvecklande samarbeten varav ett faktiskt är både banbrytande och superspännande, kan kanske berätta mer om någon vecka. Tills det önskar vi er alla ett riktigt gott nytt år och kom ihåg:

Förändring i världen sker sällan eller aldrig på initiativ av nationer eller stora organisationer. Förändring till det bättre kommer från enskilda personer eller från små grupper av människor. Så gäller även våra frågor.  Var med och ta ansvar för framtiden

//Jan O mfl +FishEco 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera