Annons

 i Press/Reklam

Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder ännu en gång på en spännande föreläsning. Denna kväll gästas vi av den kompromisslösa sportfiskaren och äventyraren Joel Abrahamsson.

1 september 2014 satt Joel Abrahamsson i sin kajak utanför nordnorska Andörja och bottenmetade på 500 meters djup. Tidigt i gryningen fick han några försiktiga bugningar i spötoppen. Några vevtag senare satt Joel fast i vad som verkade vara botten, men så började plötsligt botten röra på sig. Sportfiskaren och äventyraren Joel Abrahamsson hade en dröm om att försöka fånga den största fisken som någonsin fångats från en kajak och han lyckades mer än fördubbla det tidigare världsrekordet.

Joel är en sportfiskare som fiskar allt från stora gäddor i vattnen kring Göteborg till enorma hälleflundror och håkäringar från sin kajak. 2014 blev han som första icke-amerikan utnämnd till ”Kayak angler of the year” i USA. Han jobbar som skribent åt Fiskefeber och flera amerikanska sportfisketidningar och han är medlem i team Abu Garcia. Joel har en lite annorlunda syn på sportfiske så ta chansen att komma till Kungsbacka och lyssna på en inspirerande berättelse om stora fiskar, små kajaker och häftiga äventyr.

I samarbete med Abu Garcia och Lowrance anordnas ett lotteri med fantastiska priser! Hjärtligt välkomna till en kväll ni inte får missa! Mer info: www.teamisola.blogspot.se

TID: måndag 26 januari kl. 19.00. FRI ENTRÉ!

PLATS: Elektronen, Industrigatan 2, Kungsbacka

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

You have Successfully Subscribed!