Annons

 i Tävling

Gratis streetfisketräff och tävling under trevliga festivalformer med nya möten. I citys kalla mörka vatten, mitt ibland tusentals ovetande stockholmare, simmar city PB:n och några av landets grova abborrar, gäddor, gösar och öringar. De jagar föda bland kundvagnar, rostiga cyklar och skräp. Det här är cityfiskar som varit med ett tag. De är tuffa, stora och riktigt jäkla svårflörtade. Men vi vet att de står där nere och passerar kanterna runt tex Riddarfjärden.

Lördagen den 22 oktober klockan 11.00 ses vi vid sjöbergsplan, vid den gröna plätten på Slussen sidan, mitt emot gamla stan för genomgång och ett gemensamt försök på dessa ärrade krigare.

I år blir det mer street än någonsin. Vi möts på gatan och vi fiskar på gatan. Räkna med att det blir kallt – men med en varm stämning utan dess like. Stockholm Fishing vill att fler ska mötas, dela erfarenheter och knyta kontakter och det är dagens största fokus. För att öka spänningen en aning delar vi ut priser för dagens längsta cityborrar och den längsta bonusfisken.

Efteråt blir det afterfish och fiskesnack för hela slanten. Ev lite kvällsfiske till mörkret. Här kan du kolla filmen från förra årets träff Perch Meet här: http://youtu.be/4sUUP4KdfPI

//Sthlm Fishing

Läs mer här -> Stockholm Fishing Meet FB

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!