Annons

 i Mete

Det känns grymt kul att Supersize Perch har tagit sådan fart, och att anmälningarna ökar stadigt. Näst i tur är Davis Oscarsson med en magnifik pjäs på hela 52 cm med en vikt på 2030 gram. 

Så var den här!Dagen då den magiska gränsen slogs. Lugnet har knappt lagt sig efter att i söndags tagit en fin abborre på härliga 1700g/49cm. Åkte ut på lite av en spontantur och med inga jätteförväntningar på bra fiske med dagens alla väderomslag. Har några väl beprövade vatten som dom senaste åren levererat galet många över kilot och även en hel del över 1500 men i år har de inte redigt klaffat.

Men idag efter ett par timmars fiske slog den på. I kraftigt strömmande vatten tog nåt tungt, pumpade länge mot botten innan den ville visa sin randiga sida. Den här är riktigt bra sa jag efter en snabb åsyn. När jag väl hade den i näven kunde jag med säkerhet konstatera att så var fallet!! Efter noga vägning på olika vågar så var gränsen slagen. 2030gram fördelat på 52 välgödda cm. Grymt härlig känsla, berättar David för FishEco.

Stort grattis och välkommen i Supersize familjen David, säger vi på FishEco.

//Sebastian +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!