Annons

 i Trolling

Det är inte bara vertikalfiske som gäller för den stora gösen, ibland kan en trollad wobbler vara minst lika bra… Så här berättar Johannes Redegard om sitt livs gös:

Här kommer en rapport om en trollingfångad storgös, mitt bland alla vertikalfångster. 
För dagen fiskade jag med min goda vän Martinus Johansson, och siktet var inställt på en stor förleksgös. Efter några timmars fiske får jag ett brutalt hugg på ett av mina spön. Fisken går djupt och känns tung, men det är inte förrän vi ser fisken vi förstår hur stor den är. Martinus sköter landningen klanderfritt och på mattan kan vi mäta den romstinna gösen till 91 cm och tankarna börjar gå mot att det kan vara en fisk över åtta kg… Mycket riktigt pressar gösen vågen till 8.62 kg och lyckan är total!

Mer info och bilder finns på ichtys.se/blogg

Med vänliga hälsningarJohannes Redegard
ichtys kristna sportfiskare

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera