Annons

 i Vertikalfiske

Ibland händer roliga saker, igår ringde jag min kamrat Håkan Fransson för att språka om en sak. Håkan svarar glatt Tjenare Jan O, nu ska jag berätta om vad jag gjort hela morgonen… Jag får därefter en lektion i hur det är att vara skicklig gösfiskare när allt stämmer. Håkan sprängde bla sjukilosvallen under morgonen, ja det vill säga för i år, det är långt ifrån hans första. För Håkan är verkligen en av Sveriges skickligaste gösfiskare …

Ett litet högtryck var allt som behövdes , och vips, följande svit behagade nappa,  7120 gram, 4200 gram 6340 gram 5200 gram samt 5960 gram fem fiskar mellan kl 0700-1030. Håkans bästa fiske någonsin. Alla fiskarna på Fin-S, Alewife vertikalt… Nu måste jag nog ringa Håkan igen, glömde ju helt bort det jag egentligen ville…

 //Jan O +FishEco   

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera