Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Guideerbjudande – Vill du hänga med på testfiske på Vänern? Ett av Sveriges mest intressanta vatten för stor gädda. Här kommer ett erbjudande från fiskeguiden Dan Bjurshammar!

– Förutom att reka nya vatten med mig i makalöst fina och vackra skärgårds och sportfiskemiljöer så kommer du/ni att ha riktigt bra chans på fina gäddor och framförallt möjligheten att fånga en 10-kilos fisk

Jag har under en längre tid velat lära mig mer om fisket och miljöerna i och omkring Vänern. Nu ett antal möten och samtal med andra guider och sportfiskare som har en lång och gedigen erfarenhet och lokalkännedom av Vänern så tänker jag genomföra ett antal testfisken med början på Mars nästa år.

Jag har ett stort antal med intressanta och riktigt bra spots som har levererat under många år! Då detta handlar om testfiske på för mig nya vatten så erbjuder jag  nu rabatterade “testfiskepriser” 1790 per person (då ingår fiskeguide, båt, bensin, all fiskeutrustning, flytoveraller/flytvästar, fika, lunch, dryck, försäkringar etc).

För att boka båten behöver ni vara minst tre fiskare per dag men helst fyra så kolla runt med kompisarna/kollegorna och skicka sedan intresseanmälan med vilka dagar ni vill ut och om ni är intresserad av boende.

Är ni fler än fyra fiskare så ordnar Dan fler båtar. Vill du ge dig själv störst chans på att fånga en 10-kilos drömgädda? I så fall, passa på och häng med ner till Vänern i vår nu i Mars eller April.

Jag kan ordna boende nära fiskeplatserna om du/ni vill fiska en eller flera dagar med övernattning.

Följande datum är just nu bokningsbara:

MARS 3-31 samt APRIL 1-21 

Först till kvarn och väl mött.

Maila eller ring din intresseanmälan

Vänligen

Dan Bjurshammar
dan@fiskedan.se
070-2382800
www.fiskedan.se

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera