Annons

interfiske-daiwa-p
 i Tävling

Gunki Perch Tournament Swedish Edition 2018, Sveriges första tourtävling där man spinnfiskar efter abborre, är nu genomförd! Sammanlagt 46 team har deltagit under de 4 deltävlingarna som ägt rum, fantastiskt!

De team som till slut gick segrande ur striden blev team Ismo Zandy/Böjda Spön, Högvarv/Scandica. Teammedlemmarna är Niklas Pettersson, Robert Klarre Klarström och Jens Byholm . STORT GRATTIS!  På andra plats kom Team G2 Fishing/StockholmsfiskeTeam och på en tredjeplats hittar vi Team Sportfiskeboden Västerås 2. Stort tack till alla som deltagit!  

Här hittar ni fullständig leaderboard

Jens från vinnarteamet Ismo Zandy/Böjda Spön, Högvarv/Scandica berättar att deras upplägg har varit att studera sjökort och testfiskat vattnet innan tävlingsstart. Väl på plats har dem fått jobba sig igenom hela beteslådan för att hitta det som funkat bäst. 

Vad funkade då bäst för teamet? Jo, hårdbeten! Så som Illex Deracoup, Gunki Jiger och Kaiju Blade. 

Jens Byholm fortsätter:

 Vi vill tacka Jonny, Viktor och Sebastian i tävlingsledningen för ett fantastiskt genomfört arrangemang! Ni har gjort ett otroligt jobb grabbar! Vi tackar huvudsponsorn Mikael Tono på Splash för otroligt fina priser från Gunki! 

Vi vill också tacka alla deltagande teammedlemmar för roliga stunder och trevliga bekantskaper under hela touren – vi har fått vänner för livet och det är ju framförallt det en sådan här tourtävling handlar om! ” 

Det är redan klart att det genomförs en Gunki Perch Tournament Swedish Edition 2019! Vi vill uppmuntra alla abborrfantaster i Sverige att delta i detta fantastiska arrangemang!

//Splash International Gunki

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera