Annons

 i Tävling

Till den andra deltävlingen i Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition som gick av stapeln nu i söndags den 19/8 så hade 24st tappra deltagare anmält sig. Deltävlingen ägde rum i Gäddeholm utanför Västerås med Mälaren som tävlingsvatten för dagen. Deltävlingen arrangerades med Sportfiskeboden i Västerås som värdbutik.

Samtliga deltagande båtar fick verkligen känna på färg under de svåra och krävande väderförhållandena med vindbyar över 10m/s när tävlingen startades. Detta skulle fortsätta under hela dagen och verkligen visa vilka lag som skulle kunna bemästra vattnet på bästa möjliga sätt.

Trots de tuffa förhållandena så lyckades de tävlande fånga abborrar under dagen, däremot så var det många till antalet som inte räckte upp till minimigränsen på 25cm.

Fram tills 14:00 så var det flera lag som hade stabiliserat sina platser i tabellen. Men under den sista timmen så gjorde Perchpatrullen en fantastisk uppryckning och lyckades knipa en tredje plats.

Team EFFZETT var laget som skulle visa sig vara absolut starkast för dagen och ta hem deltävling två i Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition. De lyckades få ihop en totallängd på 177cm fördelat fem stycken fina abborrar. Dessutom lyckades båten fånga den längsta abborren för dagen som var på 39cm.

I den totala leaderborden för Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition så har lag ”Ismo Zandy/Böjda Spön , Scandica/Högvarv” lyckats att skapa sig en stor ledning på 34 poäng och hela 13 poäng ner till tvåan i tabellen. Detta har de lyckats få ihop genom att placera sig på andra plats i respektive deltävling.

Så nu är frågan om något av de andra lagen ska kunna minska avståndet till dem eller kommer de att lyckas behålla ledningen och utöka den. Det får vi se efter nästa deltävling som är den 15/9 i Norasjön, Nora.

Mer information om hela konceptet, deltävlingarna eller leaderboarden hittar ni på www.gunkiperchtournament.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera