Annons

 i Tävling

Dax för tävling! Gunki Streetfishing Tournament! Vi kommer att fiska på sträckor inne i Motala som involverar både Motala Ström och Göta Kanal. 

Anmälan är bindande. Det betyder att du är inte anmäld förrän det att du har betalat. Betalning sker i butiken. Sista anmälningsdag är den 18:e Oktober. Butikens telefonnummer är width=00141-21 97 18 och mailadress info@olassportfiske.se 

Alla upp till 16 år betalar 60 kronor. Alla övriga betalar 150 kronor. (En del av avgiften går till Sportfiskarna och deras arbete med bland annat fiskevård).

Man fiskar individuellt och endast med artificiella beten. Man blir lottad ihop med en annan deltagare, tillsammans hjälps man åt att mäta varandras fiskar. Alla arter räknas. De tio längsta fiskarna är de som räknas. Längst totallängd vinner! 

Alla som deltar får en Goodiebag, dvs en påse med diverse prylar från Gunki. Värdet av denna överstiger anmälningsavgiften. Vinnaren får  produkter ur Gunki & Pezon &Michels sortiment. 

Sportfiskarna är med och sanktionerar denna tävling och detta innebär att de som är med och fiskar är olycksfallsförsäkrade genom Sportfiskarna. 

Butiken har extraöppet under tävlingsdagen samt REA för deltagare i tävlingen. 

Vill ni läsa mer om reglerna som gäller i denna tävling följer ni denna
länk: http://www.calba.se/gunki/

//Oskar Forsberg
Olas i Motala

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!