Annons

 i Press/Reklam

iFiske har släppt en uppdaterad version av sin app för iPhone och Android. Appen har fått ett helt nytt utseende samt flera förbättrade funktioner.

iFiskes app är till för att underlätta för fritidsfiskare att hitta fiskevatten och köpa fiskekort. Via appen kan man enkelt planera sin fisketur och ta reda på vilka regler som gäller, vilka fiskarter som finns och köpa de fiskekort som krävs. Andra funktioner i appen är möjligheten att se positioner t.ex för bryggor och båtramper eller läsa mer om fiskarter och sportfiskesätt. Fiskekort som köpts på iFiske syns direkt i appen och kan visas upp om en kontroll sker.

Appen ser nu ut och fungerar på samma sätt på olika typer av telefoner, detta tack vare att den är byggd med HTML5-teknik och paketerad som en native-app vilket låter appen få åtkomst till vissa av telefonens funktioner, som t.ex. GPS och lokal lagring. För att utveckla appen har Cordova och Ionics ramverk använts. Appen är anpassad för operativsystemen iOS och Android. En nyhet är att källkoden till app nu är öppen källkod på GitHub. Detta bjuder in vem som helst att ladda ner, modifiera och bidra till programmet.

Appen finns nu på Apples app-store och på Google Play för nedladdning.

https://itunes.apple.com/se/app/ifiske-enklare-fiskekort/id727821650
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.iFiske.fiskekort

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera