Annons

 i Press/Reklam

iFiske och Sveriges Fiskevattenägareförbund har tecknat ett avtal om utveckling och fördjupning av samarbetet inom IT-frågor och digital hantering av information om svenska fiskevårdsområden.

Jighead AB står bakom populära iFiske.se, den ledande plattformen för digitala fiskekort. Sedan flera år har bolaget ett samarbetsavtal med Sveriges Fiskevattenägareförbund och har även agerat IT-teknisk rådgivare åt förbundet.

Det utökade avtalet innefattar utveckling av en ny hemsida åt Sveriges Fiskevattenägareförbund som integreras med iFiskes befintliga system och databas. Innebörden är att den information som visas på båda hemsidorna blir mer komplett, aktuell och lättare att underhålla. Den nya hemsidan lanseras 1 maj 2016.

– Det är mycket glädjande att kunna presentera ett fördjupat långsiktigt samarbete med Sveriges Fiskevattenägareförbund. Vårt bolag får i och med detta en möjlighet att bättre nå ut och förhoppningsvis få en ökad tillväxt inom försäljningen av digitala fiskekort, säger Thomas Abrahamsson, VD på Jighead AB.

Sveriges Fiskevattenägareförbund gör detta i ett läge där förbundet behöver ta ytterligare ett steg mot en modern och funktionell hemsida, som en plattform för en mer tillgänglig presentation av verksamheten och den näringspolitiska bevakningen.

– Förutom att vi vill modernisera vår hemsida och utveckla ett mer lättarbetat system, ger detta avtal också ett långsiktigt och fördjupat samarbete med iFiske, säger förbundsdirektör Thomas Lennartsson på Sveriges Fiskevattenägareförbund.

Tillsammans skapar vi en stark plattform för information och service till landets fiskerättsägare.


iFiske är Sveriges ledande företag inom IT-tjänster för fiskevårdsföreningar och klubbar och har sedan 2001 levererat IT-tjänster för digitala fiskekort. Företaget tillhandahåller bla tjänster för fångstrapportering, medlemshantering och kundvård och säljer miljövänliga fiskekort, året runt, dygnet runt på sin hemsida och via mobiler. För mer information, besök www.iFiske.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!