Annons

 i Tävling

Den 26/9 15:00 är det dags igen för Street Session III anordnat av EL-GE Sportfiske och grabbarna från WCPS. Ett event som blivit väldigt populärt redan under det få tillfällena serien har pågått under 2015.

Ett gäng grabbar och tjejer som möts upp för att köra Streetfiske och ha gött snack mellan Abborrarna. En oskriven regel är att det är nån typ av tävling varje gång, och nu till vallgraven med fint förstapris i potten.

Roligt initiativ då denna typen av sportfiske är på stark frammarsch i Sverige, speciellt i ett vatten som Vallgraven som producerat många troféabborrar genom åren.

Killarna själva skriver på sin sida:

EL-GE sportfiske och West Coast Predator Society kommer att anordna ännu en street session. Denna gång kommer vi att köra i vallgraven och hamnbassängerna. Precis som de tidigare eventen så möts vi upp vid angiven plats för att sedan fiska i Göteborgs cityvatten. Vi har ett stort förtroende för vallgraven under detta event och kommer att köra en tävling med ett fint prisbord som Wiggler AB sponsrar med. Kom dit, streetfiska, möt likasinnade, var med och tävla och vinn fina priser.

C/R ONLY.

För att deltaga i tävlingen vi har under dagen krävs att man tar med eget måttband och kamera. Gula kortet ansvarar man för själv.

//EL-GE

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!