Annons

interfiske-daiwa-p
 i Vinter

29/2-1/3 var det SM i pimpelfiske i Värmland. Det här är en story om hur man en dag svävar på moln och nästa dag undrar vad sjutton man egentligen håller på med.

Pimpel-SM 2020
Förberedelserna inför SM har varit små för min del, det var länge oklart exakt vilken sjö vi skulle fiska på då vinterns icke vinterväder gjort det väldigt svårt för arrangörerna, det tilltänkta vattnet Glafsfjorden höll ingen is och de började leta isar längre norrut. Ca en vecka innan SM stod det klart att det var sjön Letten vi skulle fiska på.

Jag googlade som en galning och tror jag läst allt som går att läsa om höj och sänkbara sjöar så som Letten, det stod dock väldigt lite om hur fisket påverkas av extremt högt eller extremt lågt vatten. Gav upp att försöka ha en plan och tänkte bestämma mig lördag morgon vart jag skulle gå…

Läs mer här -> Sportfiskarna

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera