Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Jaktia nominerade till Årets Franchisekedja 2021! Nu är finalisterna klara till utmärkelsen ”Årets Franchisekedja” som varje år delas ut vid Svenska Franchisegalan på Grand Hôtel i Stockholm. I år är det Jaktia, Elgiganten och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som är finalister. – De utvalda finalisterna har alla utvecklat och anpassat sin verksamhet under de senaste årens utmaningar. De har med kreativitet, mod och energi lyckats utveckla sina företag vilket är imponerande, säger Johan Martinsson, vd på Svenska Franchise Föreningen.

Utmärkelsen ”Årets Franchisekedja” är Svenska Franchise Föreningens eget pris som delas ut till en fullvärdig medlem, granskad och godkänd enligt de europeiska etiska reglerna, som lyckats skapa tillväxt och lönsamhet och samtidigt fungerar som en god ambassadör för företagsformen. Årets gala äger rum den 13 maj och blir precis som förra året återigen ett fysiskt evenemang, något som Johan Martinsson ser fram emot.

– Förra årets gala är ett fantastiskt minne när vi återigen fick mötas ansikte mot ansikte under trevliga former. Det är i personliga möten, med franchisekollegor från olika branscher, som vi kan utbyta erfarenheter och utvecklas. Det är viktigt för att kunna fortsätta att växa tillsammans, säger Johan Martinsson.

Jaktia, som är Sveriges största rikstäckande butikskedja för jakt- och fiskeutrustning med 35 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr och ytterligare 25 butiker i Danmark och Norge, är ett exempel på en bransch som har gynnats av en ökad efterfrågan av produkter kopplade till ett aktivt friluftsliv.

– Vi har ökat vår omsättning, öppnat nya butiker och har idag över 100 000 medlemmar i vår kundklubb. Tack vare en stark och väl fungerande central inköpsorganisation har vi hela tiden kunnat leverera rätt produkter till våra kunder som blir allt yngre, ställer högre krav och som är alltmer teknikintresserade. Att uppmärksammas som en av finalisterna till ”Årets Franchisekedja” är ett erkännande av vår duktiga butikspersonal som verkligen kan det här med jakt och fiske. Vi var finalister redan förra året och hoppas att vi i år får kliva allra högst upp på prispallen. Det skulle kännas härligt, säger Jaktias VD, Lars Martinsson.

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera