Annons

 i Press/Reklam

September 2020 öppnar Jaktia Karlskrona på Handelsvägen Nättraby. Jaktia Karlskrona öppnas i samarbete med Mikael Pålsson och Peter Börjesson som båda har en mycket lång och gedigen fiske- jakt- och vapen erfarenhet och är välkända av jakt- och fiskekåren i Blekinge. Både Mikael och Peter har båda arbetet i branschen i många år.

Mikael har själv tidigare drivit Fiskemagasinet i Karlskrona i 17 år och Peter har tidigare arbetet även som yrkesjägare. De fiskar och jagar själva så mycket de hinner på lediga stunder! Den nya Jaktiabutiken får avdelningar för både jakt, vapen och sportfiske.

– Vi har fått det bästa superläget alldeles utmed E22 med veterinärstation som granne

och är rejält laddade för att kunna erbjuda regionens alla jägare och fiskare en riktig specialistbutik säger Lars Martinsson VD för Jaktia.

-Planerad öppning är 4-5 september beroende på hur snabbt alla tillstånd är på plats berättar Mikael Pålsson.

– Vi attraheras av Jaktias franchisekoncept där Jaktia bistår med ett flertal olika konceptlösningar, säger Peter Börjesson. – Det känns riktigt bra att kunna erbjuda ett brett sortiment och snabbare leveranser, vilket kommer stärka vår etablering i den tuffa, globala konkurrensen med bla. e-handel. Vi känner oss väldigt trygga i vårt val och ser fram emot att få starta upp så snart som möjligt. Den gemenskap och support som finns inom Jaktiagruppen kommer att stärka och underlätta för oss i vår satsning.

– Förutom jakt, fiske, outdoor erbjuder Jaktia Karlskrona även vapenreparationer och kommer satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang och vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för alla våra kunder, avslutar Mikael Pålsson.

– Det känns mycket bra att vi nu är representerade här i Karlskrona. Vårt samarbete med de mest kända varumärkena, vår långa erfarenhet, vår kunskap och service via butikerna är kärnan i Jaktias verksamhet.

– Vår ambition är att fortsätta etableringen på orter där Jaktia idag inte är representerat och välkomnar flera franchisetagare, just nu söker vi franchisetagare till Strömstad, Västerås och Uppsala avslutar Lars.

Jaktia är Nordens största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av 60 talet butiker. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

För ytterligare information kontakta:

Lars Martinsson, VD, Jaktia AB
tel 031- 26 40 01
lars.martinsson@jaktia.se

Mikael Pålsson
Tel 0709 – 68 92 32
mikael.palsson@jaktia.se

Peter Börjesson
Tel 0706 – 83 30 84
peter.borjesson@jaktia.se

Jaktia är Sveriges nordens största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består för tillfället av drygt 60 butiker. För oss är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera