Annons

 i Notiser

Nu meddelar Jaktia Umeå ytterligare ett förvärv i satsning på att bli Norrlands största butik inom jakt, sportfiske, båtar, båtmotorer, fritid m.m. Jaktia Umeås moderbolag förvärvar Blixt-Sport Fiske & Fritid AB och Båt & Släp i Umeå AB.

Blixt-Sport Fiske, med butik och serviceverkstad (Båt & Släp i Umeå), är en stor aktör i Sverige inom sportfiske, båtar och Mercury båtmotorer. Blixt-Sports nettoomsättning för räkenskapsåret 2021 beräknas uppgå till ca 21 mkr.

Jaktia Umeå tar nästa steg i sin satsning på att bli Norrlands största butik inom jakt, sportfiske, båtar, båtmotorer, utomhusliv mm.

– Förvärven av Blixt-Sport Fiske och Båt & Släp samt vårt tidigare förvärv av Vapencentrum i Umeå, följer vår plan att bli Norrlands största butik inom sportfiske, jakt, båtar, båtmotorer, utomhusliv m.m. Som en del i förvärven kommer vi under 2022 även öka vår satsning på e-handel, säger Jöns Petter Lidström, ägare Jaktia Umeå.

Blixt-Sport Fiske kommer i och med denna affär etablera ytterligare en butik och då i Jaktia Umeås nya lokaler, som öppnas våren 2022. Allt för att möta den starka tillväxt som Umeå och Norrland beräknas ha framöver.

– Blixt-Sports utveckling de senaste åren har varit mycket bra och valet att utöver sportfiske, satsa på båtar och båtmotorer, har fallit mycket väl ut. För att ta nästa steg i Blixt-Sports utveckling är jag övertygad om att Jaktia Umeås storsatsning inom sportfiske, jakt, båtar, båtmotorer mm, samt ny butik, också är det rätta för Blixt-Sports framtid, säger Ronny Brännström, Blixt-Sport Fiske.

Förvärvet av Blixt-Sport Fiske och Båt & Släp i Umeå är en del i den stora satsning Jaktia Umeå genomgår just nu. Man har vuxit ur sina lokaler och planerar att öppna upp en ny anläggning våren 2022. Ca 2000m2upplevelsecentrum där du som kund erbjuds kurser och föreläsningar, så som styckning, tillvaratagning av fisk, vinprovning mm. Man satsar ytterligare på sportfiske, båtar och båtmotorer. Självklart kommer en välsorterad butik med en hög servicegrad att vara fortsatt högsta prioritet. Du kommer att mötas av allt inom jakt, sportfiske, fritid, båtar, båtmotorer samt en slipverkstad, där du som kund kan få slipat ”allt” som behöver bli slipat. Välkommen in i lounchen för att utbyta erfarenheter och kanske en jakthistoria eller två.

– Vi kan bara lyfta på hatten och önska teamet i Umeå lycka till med de satsningar de gör just nu. Det skall verkligen bli spännande att följa butikens resa under 2022 säger Lars Martinsson, VD på Jaktia AB.

För ytterligare information, kontakta:
Jöns Petter Lidström, Jaktia Umeå
070-699 00 10, jp@jaktiaumea.se

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FishEco (@fisheco)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!