Annons

 i Ettan, Tävling

Det kommer en och annan enstaka anmälan till Swedish Pike Open just nu, som det ska vara när värmen gör att många vatten bör vila! I dagarna kom det en riktigt flott fisk!

En av de senaste fiskarna är Gäddfajtsveteranen Ronnie Westerlings fantastiska gädda på 125 cm som ni ser på bilden! Bra där Ronnie, den är värdefull å fina poäng! De längsta fiskarna just nu är totalledaren Fredrik Linds fantastiska fisk på 130 cm! Därefter nuvarande tvåan, Jenny Nybergs fantastiska fisk på 127 cm som hon även har som återfångst! Efter dessa kommer Daniel Löf och Ronnies fiskar på respektive 125 cm st! Nu finns totalt tretton fiskar från 120 cm och uppåt! Ett helt fantastiskt halvtidsresultat! Hela ställningen hittar du här!

På topp har vi fortfarande suveräne Fredrik Lind med 607 cm och tvåan, Jenny Nyberg med 577 cm! Bra fiskat alla!

Fortsätt anmäl era fina gäddor till Swedish Pike Open ”Gäddfajten 2.0” och tävla om en finalplats på Camp Dragsö och priser för 10.000: tals kronor under tävlingstiden och prick 10.000 kontant och ett ekolod från Raymarine i finalen! Se alla resultat här  För fler nyheter kring tävling och sportfiske se här!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – BIOS/IFISH – Abu Garcia – Mojoboats

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera