Annons

 i Mässor

Ett jätteakvarium för uppvisningar av sportfiske, ett samlat område för sportfiskeprylar, rekordmånga sportfiskebåtar och en egen temadag. Aldrig tidigare har fisket tagit så stor plats på Båtmässan i Göteborg.

Båtmässan har de senaste åren satsat allt mer på en ny grupp besökare – sportfiskarna. I år blir det en samlad satsning där ett jätteakvarium blir den största attraktionen.– Det är Europas största mobila akvarium. I år gör vi för första gången ett samlat sportfiskeområde på nästan tusen kvadratmeter, säger Jacob Ryder, huvudansvarig för sportfiskedelen. 

Under hela mässan kommer kända profiler som t.ex. Stefan ”Trumman” Trumstedt och Albin Sharghi finnas på plats för att dela med sig av sina absolut bästa tips och råd för ett lyckat fiske. 

 Akvariet kommer att fyllas med fiskar, som regnbåge, öring, mört, karp och förhoppningsvis någon gädda också, beroende på fiskelyckan. – Vi kommer ge oss ut nu i slutet av januari för att samla in dem, säger Markus Lundgren, fiskevårdschef på Sportfiskarna, som är medarrangör till sportfiskesatsningen. 

Den som vill investera i en häftig sportfiskebåt kommer heller inte bli besviken. – Vi har aldrig tidigare sett så många specialanpassade båtar för fiske på mässan, säger Jacob Ryder och nämner Tracker, Alumacraft och Nextline som några exempel på tillverkare som medverkar. 

Och för den som inte kan få nog av sportfiske. Lördagen den 11 februari vigs hela scenprogrammet åt detta tema när tidningen Fiskejournalen och Sportfiskarna bjuder på ett äventyrligt program med PO Johannesson, Henrik Larsson och Tobias Fränstam som några höjdpunkter under dagen.

Pressackreditering görs till press@svenskamassan.se

Båtmässan är Västsveriges största mötesplats för båtmänniskor. Här träffas branschens experter. På plats finns ca 300 utställare som ger dig hjälp med ditt nästa båtköp, tips om underhåll och service samt visar mängder av prylar som gör ditt båtliv bättre.

LÄS MER OM BÅTMÄSSAN

För frågor kontakta:
Jacob Ryder, bitr. affärsansvarig Båtmässan, tfn 031-708 80 29.
Markus Lundgren, fiskevårdschef Sportfiskarna, tfn 08-410 80 627

 

Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år välkomnar vi cirka 1,8 miljoner besökare till vår mötesplats. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 2,6 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. Läs mer på www.svenskamassan.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!