Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Jobbtips – ledig tjänst med ungdomsverksamhet i Region Syd! Sportfiskarna söker nu en projektledare för ungdomsverksamheten, främst projekt Skolbäcken. Tjänsten är 100% tillsvidare med placering i Malmö men verksamhet i hela Region Syd. Sökande bör ha en gedigen pedagogisk bakgrund.

Som projektledare inom Sportfiskarnas pedagogiska verksamhet är det din uppgift att öka kunskaperna inom vatten- och fiskevård bland barn och ungdomar men även skapa intresse för fiske och friluftsliv. Tjänsten är placerad på regionkontoret i Malmö men med framtida möjligheter till annan geografisk placering i regionen.

En stor del av ditt arbete kommer att utgöras av Sportfiskarnas utomhuspedagogiska projekt Skolbäcken, naturvårdsinriktad utomhuspedagogik där skolklasser inbjuds att lära känna ett vatten i sin närmiljö där de sedan, tillsammans med Sportfiskarnas personal, får genomföra praktiska fiskevårdsåtgärder. Att utveckla Skolbäcken genom att starta nya projekt och på nya platser blir ett viktigt arbete… Mer info och ansökan här!  Mer relevanta nyheter hittar du här! 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera