Annons

 i Press/Reklam

Scandinavian Broker Group kan stolt meddela att vi inleder samarbete med sportfiskeprofilen Johan Broman, främst känd som producent av och programledare för en rad olika tv-serier som Fiskedestination, Fiske-lite djupare och FiskeDRAG.  

Efterfrågan på fiskeresor är mycket stor och framförallt efter fiskeresor till unika destinationer. Genom samarbetet med Johan har vi nu möjligheten att erbjuda våra kunder helt unika och minnesvärda fiskeresor.   

Så här säger Johan själv om samarbetet:  ”Från och med nu inleder jag ett samarbete med Scandinavian Broker Group, som bl.a arrangerar olika typer av tema- och evenemangsresor. Främst kommer vi tillsammans att ordna resor till en rad fantastiska sportfiskedestinationer som jag har fiskat på under dom senaste åren. Jag har verkligen sett fram emot att äntligen få igång det här samarbetet, där jag kan fokusera på destinationerna och på resornas innehåll och Scandinavian Broker Group tar hand om resten.  

Redan nu kan vi erbjuda fiske tillsammans med Johan på Söröya. Inom kort kommer fler spännande fiskedestinationer att lanseras på våra hemsidor- så håll utkik!

www.scandinavianbrokergroup.se och www.johan-broman.se 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!