Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Team Comstedt har fått nytt blod. Ny ambassadör för företaget med bland annat Humminbird och Minn Kota är kände sportfiskaren Jonatan Nellfors!

Jonatan berättar själv:

– För mig är fisket en livsstil. Via mina fokusarter abborre, gädda och gös hittar jag passionen i det mesta och flesta former av fiske. Oavsett om jag sitter på bryggan vid sommarstugan med min dotter eller är i väg på äventyr i de norrländska skogarna. Hemmafisket är där jag skapar minnen med gamla som nya människor. Även om Dalälven är vatten jag fiskat hela mitt liv så uppskattar jag verkligen fångsterna i varje enskilt vatten oavsett hur stora eller små fiskarna är.

Med en bred variation av modernt predatorfiske och ny teknik från Humminbird och Minn Kota hoppas jag kunna inspirerande andra att lyckas i sitt fiske.
Skitfiske!

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera