Annons

interfiske-daiwa-p
 i Fluga

Det finns planer på att genomföra en certifiering nästa år någon gång under september-oktober månad. Detta är en första koll för att se hur stort intresset är för ett sådant event. Certifieringen kommer att äga rum i antingen Luleå eller Piteå. Detta kommer att bli den tredje någonsin i Sverige. Tidigare har det hållits en hos Thomas på Lilla Malma och en i Älvkarleby.

Det kommer att finnas chans att göra samtliga tre prov inom FFF, nämligen CI, MCI och THCI. Det finns i dagsläget 12 st FFF certifierade kastinstruktörer i Sverige – men bara 1 THCI och 3 st MCI. Vi vill gärna ha nya kollegor inom FFF men ser även gärna att någon eller några av de redan certifierade tar chansen och går upp för MCI och THCI.

Att bestämma sig för att ta provet är ett stort steg. Anledningen till att vi lägger testdatumet i slutet av sommaren är för att det ska finnas gott om tid till förberedelser. Inget av proven är lätt och det krävs en hel del förarbete för att komma igenom. Dock tror jag att många kan intyga vilken fantastisk resa och hur otroligt lärorikt detta är. Tveka inte att fråga någon av de certifierade här på forumet. De berättar mer än gärna om sina upplevelser kring certifieringen.

För mera information om proven, se nedan:

Provet för CCI
Provet för MCCI
Provet för THCCI

 

Vid övriga frågor om hur proven går till, ta kontakt med:

Fredrik Hedman – fredrik@hedmanflycaster.com
Stefan Siikavaara – info@flycasting.se
Thomas Berggren – info@lillamalma.se

För den som vill anmäla sitt intresse, vänligen kontakta mig på mail.

Med Vänliga Hälsningar
Fredrik Hedman

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera