Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Kayakstore.se tar över BomBom Outdoors och lanserar Kayakstore.dk för att utveckla vårt etablerade koncept som en av Skandinaviens ledande kajak- och outdoor butiker.

Det är med stor glädje vi kan dela denna information. BomBom Outdoors har på kort tid gått till att bli en ledande aktör i Danmark för försäljning av Hobie kajaker och tillbehör men nu tas nästa steg när BomBom Outdoors blir en del av Kayakstore-familjen och hädanefter går under namnet Kayakstore.dk.

Tillsammans med Dennis BomBom Skou och Finn Sloth Skjødt och vår organisation i Sverige kommer vi satsa på att ta kajakfisket och Kayakstores sortiment till nästa nivå i Danmark. Under första kvartalet 2022 lanseras nya Kayakstore.dk som webbshop. Kayakstore.dk kommer fortsättningsvis även satsa på tävlingar och event även i Danmark för att knyta samman vårt community. För er som kunder kommer det leda till bättre tillgänglighet av produkter och en ökad servicenivå med samma personliga touch och fokus som vi värnar högt om.

Felix Frey, grundare av Kayakstore.se berättar att detta är ett strategiskt steg i rätt riktning för att utveckla kajakfisket i Skandinavien och göra det tillgängligt för fler personer som delar detta intresse. Att få arbeta tillsammans med Dennis BomBom Skou & Finn Sloth Skjødt ger oss möjligheten att fortsätta utveckla Kayakstore till att bli Skandinaviens främsta kajakbutik.

Information om Kayakstore.se
Sedan hösten 2017 har Kayakstore.se verkat utifrån Linköping i Östergötland med målsättningen att erbjuda ett komplett sortiment från marknadsledande leverantörer såsom Hobie, Jackson, Native Watercraft, Rebelcell, Railblaza, Berley Pro, Dometic, Lowrance, Garmin, NRS och många fler. Med kunden i fokus och ett brinnande intresse för dessa typer av produkter har Kayakstore växt snabbt och blivit ett välkänt och respekterat varumärke inom branschen.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera