Annons

 i Notiser, Tävling

King of Kanalen i full gång! Årets upplaga av King of Kanalen – Street Perch Open 2023 i Malmö har bara några dagar på nacken men likt förra året kommer det fina fiskar direkt!

Just nu har vi Vincent Prästen Jönsson i toppen som också är först med att “fylla pappret” och nu börjar byta ut sina fiskar mot större. Totalt har “Prästen” fångat 215 cm på sina fem längsta. Förra årets vinnare av kvalet, Sinisa Vrkljan, ligger just nu trea med 210 cm.

Om tävlingen!

Är du bäst i Malmö? Tävla om titeln Kung av Kanalen i ett av Europas bästa abborrvatten!

Sportfiskegiganten med samarbetspartners bjuder in till streetfisketävling mellan 19 november till 3 mars med final den 10:e mars!  King of Kanalen är en streetfisketävling efter abborre i Malmö Kanal som arrangeras av Sportfiskegiganten.

Priser till 1-10 plats!

I avgiften för tävlingen ingår en mätbräda som är obligatorisk att användas, den hämtas ut i butiken, Lundavägen 56, Malmö. ÖPPETTIDER I BUTIKEN är Måndag – fredag: 10.00 – 18.00, Lördagar: 10.00 – 15.00 och på söndagar är det stängt.

Tävlingen utgör ett kval till en final. De tio (10) personerna med högst poäng vid kvalets slut går till en separat final Söndagen den 10 mars 2024, då nollställs resultatet och finalen hålls separat från poängen i kvalet.

OBS – Tävlingen är individuell och inte för team/lag. Övriga regler och info på fishy.nu!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera