Annons

interfiske-daiwa-p
 i Eko/Miljö

Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att fiska med Garmins nya GT56/36-givare! Garmin presenterar idag GT56 och GT36, som är våra allra senaste givare. De erbjuder Ultra High-Definition (UHD) ClearVü och SideVü skanningekolod med 20% bättre räckvidd och tre frekvenser för att ge förbättrad skärpa och ge dig bättre förutsättningar till goda prestationer då du fiskar.

“Vi är glada över att nu kunna addera GT56 och GT36 till vårt expansiva produktsortiment av givare för fiskare som vill ta sitt fiske till nästa nivå med hjälp av den skarpaste och mest högupplösta data som finns tillgänglig via ett Garmin skanningekolod” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin. “Med optimerad SideVü-prestanda och flera ekolodsfrekvenser kan dessa nya givare enkelt anpassas för att passa alla olika typer av fiske och vatten. Fiskare kan därmed röra sig över en ännu större yta än tidigare.”

De nya givarna GT56 och GT36 ger ultimat mångfald inom ekolod. De erbjuder UHD ClearVü och SideVü skanningekolod för att ge dig som fiskare fantastiskt skarpa bilder av struktur och fisk under och vid sidan av båten. Dessutom har Garmins UHD SideVü-ekolod nu 20% större räckvidd vid 1 000 kHz så att du kan skanna längre bort och med en större detaljrikedom än någonsin tidigare. Förutom UHD ClearVü och SideVü skanningekolod erbjuder allt-i-ett-givaren GT56 även traditionellt High Wide CHIRP-ekolod med enastående objektseparation och målseparation upp till 240 meter (800 fot) under båten.

Med flertalet ekolodsfrekvenser med skanningsteknik kan du enkelt göra justeringar som passar det vatten du fiskar i. Både GT56 och GT36 ger 455 kHz, 800 kHz och 1 000 kHz för bästa resultat på alla djup. De har också stöd för Garmins nya färgpaletter med starka färger och hög kontrast som gör det enklare än någonsin att särskilja mål och strukturer baserat på användarinställningar och fiske förhållanden. Med ytterligare sju starka färger kan Garmin nu erbjuda en palett med 16 olika färger.

Vi är också glada över att kunna erbjuda nya ECHOMAP UHD “sv” och ECHOMAP Ultra bundlade tillsammans med GT56-givaren. Dessa paket har varierande rekommenderade cirkapris från 15 199 till 36 599 kronor. GT56 och GT36 kommer också att säljas separat med ett rekommenderat cirkapris på 4 699 till 5 299 kronor, inkluderat är monteringsmaterial för både akterspegel och trollingmotor. De är kompatibla med GPSMAP® 8400xsv-serien, nya GPSMAP 723, 923 och 1223 “xsv” sjökortsplotters samt ECHOMAP Ultra-serien och ECHOMAP UHD “sv” sjökortsplotters. Samtliga beräknas finnas tillgängliga under nästa månad.


Om Garmin

Built to last. Tre enkla ord som beskriver våra produkter, vårt företag, vår kultur och vår framtid. Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar vi efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Garmin är ett registrerat varumärke av Garmin Ltd och dess dotterbolag. Alla andra varumärken, produktnamn, företagsnamn och servicemarkeringar tillhör och ägs av dess respektive ägare. Alla rättigheter är reserverade.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!