Annons

 i Notiser, Tävling

Dax för uppdatering i Swedish Pike Open, värmen som varit har självklart fått många att stanna hemma. Vi har internt diskuterat att stänga tävlingen men hitintills litat på att våra deltagare faktiskt har sunt förnuft och i dagsläget har den värsta värmen lagt sig på många ställen!

I senaste uppdateringen kan vi konstatera att det skett lite ommöblering i Topp Fem. Emil Ståhl har klättrat och med sina senaste fiskar ligger han nu femma med fina 564 cm! En annan kille som kommit som en raket är Simon Haraldsson Daag som just nu ligger sexa med 558 cm! Andreas Segers fisk på 131 cm som vi tidigare berättat om finns nu med i SPO, det är ingen dum fisk att ha i listan, det finns stor chans att Andreas fyller på listan med fler!

På topp har vi fortfarande suveräne Fredrik Lind med 607 cm och tvåan, Jenny Nyberg med 577 cm, två grymma resulat!

Fortsätt anmäl era fina gäddor till Swedish Pike Open ”Gäddfajten 2.0” och tävla om en finalplats på Camp Dragsö och priser för 10.000: tals kronor under tävlingstiden och prick 10.000 kontant och ett ekolod från Raymarine i finalen! Se alla resultat här  För fler nyheter kring tävling och sportfiske se här!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – BIOS/IFISH – Abu Garcia – Mojoboats

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera