Annons

 i Notiser

Långa fiskar i Swedish Ice Pike Open! Förra veckan gav prick tio nya fiskar i SIPO och det är dags för ny veckosummering!

Vilka flotta fiskar årets SIPO hitintills kan rapportera, fem på 120 cm eller över och tre 122:or som längsta fiskar. Ett lag som fiskade bra förra veckan var Team Fleshpower, Nathanael Persson, Edvin Eriksson och Liam Lawner som anmälde två fiskar, 102 samt 113 cm långa. Med det ligger dom nu på en femteplats med 547 cm.

Ett annat lag som rapporterade in inte mindre än tre fiskar var Team OverClass fishing, Andreas Rosenberg, Oskar Wiik och Jonathan Andersson, 102, 104 och 105 cm långa och ligger just nu på en sjätteplats med 515 cm.

I topp har vi sedan en tid Team VMD, Mattias Lindberg, Viktor Dehner och Daniel Englund som fiskat grymt bra, totalt 597 cm med två 122: or på topp! Bra fiskat alla!

Om SIPO! Tävlingen sker i samarbete med BIOS/ IFISH som är huvudsponsor, bidrar med ett flertal priser. All rapportering av fisk samt registrering av lag sker via appen Fishy Live och tävlingen kan följas löpande på www.fishy.nu

Alla fiskenyheter direkt till din mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera