Annons

 i Mässor

Vill du lära dig mer om hur ett ekolod fungerar? Då är du inte ensam – ropet efter just den kunskapen är stort och därav anledningen till att ekolodsexperten Bo Hall även i år står på Stora scenen.

Många fiskare vet att fångstchanserna ökar radikalt med ekolod i båten. Vi lägger med enkelhet en hel hög pengar på dyr elektronik men glömmer i samma veva bort hur mycket tid som måste investeras för att tolka det som ekolodet visar. Bo Hall som är expert på området har sedan länge undervisat i ämnet och hans ekolodskurser brukar nästan alltid vara fullbokade, från Ystad till Haparanda. Nu har du chansen att få dig en intensivkurs i hur ekolodet fungerar.

– Jag tänker berätta om hur ekolodet fungerar och hur tekniken kan hjälpa dig att fånga fler stora fiskar. Jag förklarar vad som är vad på ekolodskärmen och hur du ska göra för att ställa in det rätt. Vi visar även hur den senaste tekniken med rörliga ekolodbilder fungerar. Aldrig tidigare har det varit mer spännande med ekolod, avslöjar Bo Hall.

Vid Bo Halls sida står den rutinerade sportfiskaren Freddy Johansson. Freddy kommer ställa intressanta frågor som Bo Hall svarar på. Publiken lyssnar och går förhoppningsvis ifrån Sportfiskemässan med en massa nya lärdomar i bagaget.

Bo Hall och Freddy Johansson står på Fiskejournalens stora scen lördagen den 30 mars klockan 13:30. Även på söndagen den 31 mars klockan 13:30.

Välkomna på Sportfiskemässan 29-31 mars!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera