Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Larson Boat Group har tillverkat högkvalitativa båtar sedan 1913. Ett erkänt märke med kvalitetsstämpel världen över. Larson Fx är en helt ny serie båtar byggda för sportfiskaren – tävlingsfiskaren och finns från storlek om 16,5 fot till 20,5 fot.

VEC ”Composite Technology”som används är ett nytt revolutionerande sätt att bygga solida, hållbara skrov. Konstruktionen bygger på ett spant- och stringersystem i komposit tillsammans med ett skrov som kommer färdigt i ett stycke. Utformningen på skrovet är anpassat för att ge en tyst och torr färd över vattnet och samtidigt ge sportfiskaren en stabil sportfiskeplattform vid stillastående fiske.

Larson Fx levereras med en livstids överförbar skrovgaranti till andra ägaren vilket borgar för ett val av båt som kommer hålla länge och även hålla ett högt andrahandsvärde.

Skroven har hög finish och utgörs av gelcoat som är genomfärgad i den önskade valbara kulören. Alltså ingen lack som kan repas och förstöras. Man polerar lätt upp skador till en lystrande finish igen.

Larson Fx kommer standardutrustad med bland annat livewell, inbyggda spöförråd, navigationsbelysning, låsbar förvaring i för och akterdäck, väl genomtänkt design och utförande av instrumentpanel med instrument och brytare till bland annat båtens elsystem för länspump, stereo, trollingmotor och övrig elektronik.

Extrautrustning som monteringssystem för spöhållare, flip up säten i akterdäck, snap in carpet, biminitop, kapell, vattenskidstång, inbyggda laddare är bara ett smakprov av listan med tillbehör.

Larson Fx kommer fylla tomrummet och efterfrågan på specialanpassade sportfiskebåtar och ge fiskaren ett alternativ till de lätta aluminiumbåtarna som finns idag. Med stora ytor och med en range av modeller från de allra minsta 16 fotarna med 50 hk till de största 20 fotarna med 250 hk med rorkult.

WestGear AB Halmstad är från årsskiftet generalagent för Larson Boat Group i Sverige och väntas få hem de första båtarna under våren. Båtarna kan skräddarsys efter just kundens önskemål om utförande, färg och design. WestGear kommer inom kort börja marknadsföra modellerna på hemsida och sociala medier.

Modellerna kan fås färdigriggade med Honda och Mercury utombordare.

www.larsonfx.se  www.larsonfxseries.com

larsonfx@westgear.se

WestGear AB 035-100610

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!