Annons

 i Press/Reklam

Den 11 september 2015 arrangerar Anglerman tillsammans med partners en unik aktivitetsdag inom sportfisket för människor med olika funktionshinder. En unik satsning mot en ny målgrupp inom det avancerade sportfisket.

Möjlighet för er med funktionshinder att kostnadsfritt få prova på laxflugfiske i Forshagaforsen med instruktör.

Denna dag har som syfte att ge er personer med olika funktionshinder en möjlighet att utföra något de aldrig haft en tanke på att ens försöka sig på, nämligen avancerat flugfiske efter lax i strömmande vatten. Att det går att genomföra är inte något vi bara tror,vi vet och har även testkört det! Mer information om fisket i sig finner ni här: http://www.fishingbeyondlimits.se/hur-gor-man/

 

Vi har leverantörer på plats som visar både utrustning, kastinstruktioner, föreläsare och allmäna tips och råd samt stöd hur man tar sig i och ur båtar och praktiskt genomför själva aktiviteten för ett framgångsrikt flugfiske. Även övrig utrustning och hjälpmedel kommer att finnas representerat genom olika aktörer för besökarna att titta på och prova.

En av föreläsarna- En OS-guldmedaljör

Paralympicguldmedaljören Anders Järnmannen Olsson ( www.andersolsson.se) kommer att finnas på plats och föreläsa och prova på fisket. Kan detta vara en unik ny produkt för en internationell marknad på sikt för svenskt sportfiske?

Mer information finner ni på eventsidan för dagen www.fishingbeyondlimits.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!