Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

FishYourDream AB är ett fisketurismföretag med hållbarhetsfokus som sedan 2006 opererat 3 olika destinationer där fisket är den dominerande reseanledningen, på Gotland, i Ammarnäs och i Tjuonajokk vid Kaitumälven.

Här njuter gäster från hela världen av bra flugfiskeupplevelser, mat och naturnära boende. Nu, 15 år efter starten så tar FishYourDream nästa steg och lägger till en ny fiskart, och med den en ny målgrupp, Östersjölaxen. Detta har blivit verklighet genom ett samarbete med Lapland Guesthouse i Kangos, ett samarbete som möjliggör en nylansering av numera klassiska Camp Onka vid Lainio älv.

I flera år har vi letat efter en möjlighet att lägga till den baltiska laxen till vårt utbud. Nu har möjligheten uppenbarat sig och vi kan, som vanligt med så mycket hållbarhet i konceptet som möjligt, äntligen erbjuda en upplevelse för laxfiskare som vill ha helheten, guider och fiskekunnande från FishYourDream, bra måltider, boende och värdskap från Johan och Eva Stenevad på Lapland Guesthouse. Allt fiske sker med guide på den 9,5 km långa sträckan i Lainio älv, som är en av de mest produktiva laxälvarna i Sverige.

Per Jobs från FishYourDream:
“Östersjölaxen är lite hemlig, den är inte så känd internationellt som Atlantlaxen eller Stillahavslaxen, men den är ju en precis lika häftig fisk att fånga. För en europeisk marknad som kanske tittat mest på Norge och Island hittills, kommer vi erbjuda ett riktigt starkt alternativ. Att få etablera sig i Pajala och Kangos tillsammans med Lapland Guesthouse är riktigt spännande. Det känns tryggt att den lokala förankringen blir stark. Förhoppningsvis så kan detta samarbete bidra till lokal utveckling och någonting bra för många”.

Johan Stenevad från Lapland Guesthouse:
“Säsongen 2021 så får vi en ny samarbetspartner i Vildmarksmekka/Camp Onka då Jesper Spåra efter 5 säsonger ska hitta nya utmaningar och vi önskar han stort lycka till med allt han företar sig. Samtidigt hälsar vi FYD och Per Jobs varmt välkommen som vår nya samarbetspartner och vi ser en stor potential i hans kunskap och nätverk när det gäller fiske i norra Sverige då han idag driver bl.a. Tjuonajokk. Vi är helt säker på att det kommer att ta laxfisket i Lainioälven och Camp Onka till en ny nivå som gynnar oss och alla i bygden. Nu ser vi fram emot en fin fiskesäsong sommaren 2021.

” Om du vill veta mer kontakta per@fishyourdream.com och besök gärna vår webbsida: www.fishyourdream.com.

Best regards, Per Jobs, owner and founder of FishYourDream

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera